Novo Service

Vi er et rengøringsfirma som tilbyder en række services inden for rengøring og vinduespolering, vi har base i Århus. Vi udfører rengøring i Århus og omegn.

Vi er meget engageret i det arbejde vi udfører for vores kunder, hos os er vi ikke tilfredse før vi har ydet vores bedste – derfor bestræber vi os altid på at være blandt de bedste inden for rengøring. Vi har altid super gode konkurrence dygtige priser.

Vores medarbejdere har stor erfaring inden for faget, de ansatte i firmaet er serviceminded og pålidelige.

Novo Service er stabile, loyale, kundeorienteret og økonomisk konkurrencedygtigt firma!

Kvalitet

Vi har kvaliteten i højeste prioritering, og gør derfor alt for at kunne opfylde vores kunders forventninger og behov – således at de mødes af en høj service.

Løbende følger vi op på de leverede serviceydelser vi yder, det gør vi for at sikre at kvaliteten lever op til det aftalte.

Vi besøger løbende vores kunder, hvor vi sammen med kunden gennemgår det udførte arbejde. Vi er tæt på vores kunder, og har derfor altid en god dialog med kunderne.

Miljø

Vi mener en omhyggelig rengøring og god service er med til at sikre et bedre arbejdsmiljø. Det er med til at bevare virksomhedens værdier, forbedre indeklimaet, og give friske og tilfredse medarbejdere.

Derfor bruger vi også miljøvenlige rengøringsprodukter, når vi udfører vores service hos vores kunder.